BAR TIP TOP GDAńSK

BAR TIP TOP GDAńSK Bar Tip Top Gdańsk

zamów jedzenie online

Ostatniaopinia


4 gwiazdek z 945 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Bar Tip Top Gdańsk. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

21 maj 2022 o 8:20 Bardzo dobra pizza.Jest nowe ciasto, grubsze i chrupiące.Polecam!
14 maj 2022 o 18:03 Nie polecam
13 maj 2022 o 22:03 Mało składników na pizzy, samo ciasto z serem.
11 maj 2022 o 1:57 Jedzenie dotarło po 2,5h, tyle dobrze że było ciepłe.
8 maj 2022 o 19:46 polecam.
6 kwi 2022 o 7:16 Czas dostawy standardowy. Kebab w pudełku i na talerzu bez zarzutu. Kebab w bułce praktycznie bez mięsa. Kebab w naleśniku również ze śladowa ilością mięsa, cały przemoczony czerwoną kapustą, rozpadał się, zimny i ciężko go było zjeść..
5 kwi 2022 o 17:00 Na dostawę czekałem blisko 2h...kapsalon który powinien być z kebabem był usmażonym filetem z kurczaka z przyprawą do gyrosa,porcja mała,danie bardzo suche praktycznie zero sosu,dostawa bardzo droga,pierwsze i ostatnie zamówienie...
3 kwi 2022 o 20:00 Doskonałe jak zawsze. Kebab w sąsiedztwie może się schować. Tu porcje są duże, smaczne. Kotlety wyśmienite. Porcje potężne. Polecam
3 kwi 2022 o 8:39 Nie odjęto pieczarek z pizzy mimo prośby. Kotlet w hamburgerze nieco przypalony. Smak dań dosyć przeciętny.
2 kwi 2022 o 18:44 Czas dostawy na pewno powyżej dwóch godzin. Pyszne.pl wysyła pytanie o opinie po 2 godzinach a zamówienie nadal nie dotarło. Jedzenie oceniam kiepsko bo go nie ma.